*CsGaming * * Official * * ReD|BuLL *
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Regulament Cupa

In jos 
AutorMesaj
kE-
Admin
avatar

Mesaje : 59
Data de inscriere : 12/07/2013
Varsta : 24
Localizare : Sebes

MesajSubiect: Regulament Cupa   Dum Aug 11, 2013 11:13 am

Art. 1 - Inscrierile

1.1 - Fiecare echipa va putea inscrie un numar minim de 5 jucatori de baza si un numar nelimitat de rezerve.
1.2 - Fiecare jucător are un nick înregistrat la începutul etapei, în cadrul căruia nu sunt acceptate numele vulgare, rasiale sau extensiile de orice natură ar fi ele. În cazul în care un jucător încalcă această regulă, primește avertisment, urmând ca la al doilea, echipa să piardă meciul prin forfeit (16-0).
1.3 - Organizatorii vor decide daca o echipa va fi acceptata sau respinsa.

Art 2 - Structura competitiei

1.1 - Vor fi de la minim 16 echipe , maxim 32 de echipe .
1.2 - Primele 2 echipe , respectiv 4 echipe , din fiecare grupa se vor califica in faza eliminatorie.
1.3 - Sistemul de joc este MAXROUNDS 15 (MR15).
Acest sistem presupune ca, pe fiecare hartă, se va juca un număr fix de runde, 15 de fiecare parte (CT şi T), până când o echipă ajunge la 16 runde câștigate.
În cazul în care meciul ajunge la scorul de 15-15, se vor juca prelungiri cu 10.000 bani, câte 3 runde pentru fiecare parte, până când una din echipe ajunge la 4 runde câştigate. (aceasta regula nu e valabila in cadrul grupelor ci doar in meciurile eliminatorii)

Art 3 - Desfasurarea meciurilor

3.1 - Meciurile se desfasoara pe serverul pus la dispozitie de catre organizatori.
3.2 - In cadrul meciului se vor juca 30 de runde (15 CT, 15 T).
3.3 - In cadrul grupelor, o echipa este declarata castigatoare si primeste 2 puncte atunci cand castiga 16 runde dintr-un meci. Daca meciul se termina 15-15, este considerat egal si fiecare echipa primeste 1 punct. Echipa invinsa nu primeste niciun punct. Meciurile se vor desfasura pana la sfarsit, numarul rundelor castigate si pierdute reprezentand al doilea factor de departajare dupa numarul de puncte.
3.4 - Dupa terminarea grupelor, in meciurile eliminatorii, cand o echipa castiga 16 runde dintr-un meci este declarata castigatoare si va trece mai departe in cadrul competitie, meciul fiind considerat incheiat. In cazul in care meciul se termiina 15-15, se vor juca 6 runde (3 CT, 3 T) pentru a se decide castigatoarea. In cazul in care este din nou egalitate, se vor juca alte 6 runde la fel pana cand una dintre echipe va castiga.
3.5 - Un arbitru delegat de organizatori va supraveghea desfasurarea meciului.
3.6 - Comanda "say" se va folosi doar pentru comunicarea intre jucatori pentru replicile formale precum hf, gl, gh, gg. In rest se va folosi "say_team". Pentru a discuta cu arbitrul folositi "say_team@".
3.7 - Inaintea inceperii meciului are loc runda de smoke (vezi Art 3.8.1). Dupa runda de smoke, are loc runda de cutite, in care jucatorii se vor bate doar in cutite in locul de pe harta desemnat de catre admin. Castigatorii acestei runde aleg daca vor incepe meciul ca T sau CT.
3.8 - Runda de smoke este o runda in care adminul desemneaza un singur jucator care va arunca un singur smoke intr-un loc desemenat de catre admin undeva pe harta, iar toti jucatorii vor face o poza acelui smoke pentru a o prezenta la sfarsitul meciului, in cazul reclamatiilor.
3.9 - In cazul in care din motive tehnice arbitrul nu poate baga HLTV pe server , acesta are obligatia de a le transmite jucatorilor de a folosi comanda "record [nume demo]" pentru a inregistra un demo pe tot parcursul meciului. In cazul reclamatiilor ulterioare meciului, daca un jucator nu are demo-ul, echipa sa va fii descalificata.
3.10 - Intr-o runda aveti dreptul de a cumpara un he, 2 flashuri si un smoke, nimic mai mult in cazul grenadelor.

Art 4 - Prezentarea la meciuri si folosirea pauzei

4.1 - Echipele trebuie sa se prezinte pe server cel putin cu 10 minute inainte de ora stabilita din ziua meciului.
4.2 - Daca o echipa nu prezinta doi jucatori pe server, respectiv daca dupa 10 min de asteptare , o echipa nu prezinta 5 jucatori pe server, aceasta echipa pierde meciul prin forfeit.
4.3 - Daca nicio echipa nu reuseste sa prezinte 5 jucatori pe server, in acest interval, ambele echipe vor pierde meciul cu scorul 30-0 (dublu forfeit ).
4.4 - Daca pe parcursul meciului, un jucator este deconnectat din motive obiective si care nu tin de el, se va folosi comanda "pause" pana la reintrarea sa, dar nu mai mult de 10 minute cumulate pe meci.
4.5 - În momentul în care jucător(-ul)/(-ii) revin(e) pe server, pauza se poate scoate folosind comanda ""nopauza"" dată cu say . În cazul în care pauza este scoasă de către un jucător advers atunci când situaţia nu o cere, echipa jucătorului respectiv pierde meciul prin forfeit.
4.6 - În cazul deconectării unui jucător (conexiunea la Internet a fost întreruptă), fiind în imposibilitatea de a mai reveni pe server în limita celor 10 minute alocate de pauză, o rezervă (jucător înregistrat la echipa respectivă) îi va putea lua locul, însă obligatoriu până la terminarea timpului de pauză.

Art 5 - Wildcardurile + Forfeiturile

5.1 - O echipa poate amana un meci prin intermediul wildcard-ului de 3 ori pe parcursul unui sezon.
5.2 - Un wildcard se poate da dupa 24 de ore , dupa aceste 24 de ore , wildcardul trebuie confirmat de catre echipa adversa .
5.3 - Un wildcard se poate amana in cel putin maxim 2 ore , dupa , nu se mai poate amana .
5.4 - Daca o echipa aduna 3 forfeit-uri intr-un sezon, aceasta pierde toate meciurile care le-a disputat si este exclusa direct din competitie .
5.5 - Forfeit-urile si excluderile (in cazul in care este nevoie), pot fi date chiar si dupa terminarea meciului in conditii normale, in cazul in care se descopera nereguli.

Art 6 - Coduri, bug-uri, exploit-uri

6.1 - Se interzice folosirea oricarui program care interfereaza in orice fel cu engine-ul jocului.
6.2 - Se interzice orice exploit al engine-ului jocului sau modificare de fisier a jocului. Aceastea includ, dar nu se limiteaza, la: flash-bug, no-flash, no-smoke, map-swimming, boost-ul prin textura, privirea prin, peste sau pe sub textura, plantarea bombei in locuri in care nu poate fii vazuta sau auzita, silent defuse.
6.3 - Se interzice folosirea setarii video 16bit. Verificarea se face conform Art 3.8.1.

Art 7 - Sanctiuni

7.1 - Contraventiile mentionate la Art 6.1 se pedepsesc prin descalificarea echipei si pierderea meciului cu scorul de 30-0 pentru echipa in cauza.
7.2 - Contraventiile mentionate la Art 6.2 se pedepsesc prin avertizarea echipei si intoarcerea a 3 runde din scorul final al meciului. La doua avertismente, echipa pierde meciul cu scorul de 30-0.
7.3 - Contraventiile mentionate la Art 6.3 se pedepsesc prin pierderea meciului cu scorul de 30-0 de catre echipa/echipele in cauza.
7.4 - Injuriile, de orice natura, in orice limba, prescurtate sau neprescurtate, verbale sau simbolice, se sanctioneaza cu excluderea echipei din competitie.
7.5 - Folosirea unui jucator care nu se afla in lista jucatorilor inscrisi ai unei echipei, va rezulta in pierderea meciului cu scorul de 30-0 pentru echipa in cauza. Mentiune: un jucator poate fii inscris doar intr-o echipa.

Art 8 - Hartile

Art 8.1 Art. Hartile pe care se vor sustine meciurile oficiale sunt in numar de 7.
8.3 de_dust2
8.4 de_inferno
8.5 de_nuke
8.6 de_tuscan
8.7 de_train
8.8 de_mirage
8.9 de_forge

Art 9 - Dispozitii finale

9.1 - Necunoasterea acestui regulament nu reprezinta o scuza si nu va scuti pe nimeni de nicio pedeapsa.
9.2 - Participarea in aceasta competitie este gratuita si reprezinta un privilegiu, nu un drept.
9.3 - Cand vor aparea situatii de conflict, regulile vor fi interpretate in conformitate cu spiritul normelor si nu cu litera normelor.
9.4 - Cand situatia o cere, exceptii de la reguli pot fi facute, multe situatii neputand fi prevazute dinainte.
9.5 - Contestatiile se pot face pe forum, dupa terminarea meciului, in maxim 24 de ore.

Ne rezervam dreptul de a modifica acest regulament pe parcursul timpului si orice abatere de la regulament, reclamata cu dovezi va fi pedepsita!
Sus In jos
http://redbull-romaniacs.forumz.ro
 
Regulament Cupa
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ReD|BuLL*CsGaming :: ReD|BuLL-ImPoRtAnT-ReD|BuLL :: ..::Anunturi Importante::.. :: ..::Cupa::..-
Mergi direct la: